top of page

Otwarta grupa o pijawkach, dołącz do PIJAWKI.org

Publiczna·9 Członkowie

Irish Irish
Witamy nowego użytkownika na stronie PIJAWKI.org

Nowy w PIJAWKI.org

Як українцю в Польщі взяти швидкі гроші на оренду квартири?

Привіт усім. Я вже пів року в Польщі, працюю на будівництві у Варшаві. Зарплата приходить, але її вистачає тільки на їжу та проїзд. Нещодавно знайшов нормальну квартиру, але треба заплатити завдаток і перший місяць одразу. Це більше, ніж у мене є зараз. Дуже потрібно кілька тисяч злотих швидко. Чув, що є онлайн кредити для українців. Хтось брав? Що треба мати? Паспорт у мене є, PESEL зробив одразу після приїзду. Карту побуту ще не маю, бо тільки тимчасовий захист. Боюся, що відмовлять без неї. Телефон польський купив, рахунок у Pekao відкрив. Але не знаю, чи дадуть без довідки про доходи. Зарплату переказують на карту, але офіційно не оформлений.

4 wyświetlenia
orion
orion
przedwczoraj

Без карти побуту банки дійсно відмовляють, але МФО працюють інакше. Вони спеціально для українців спростили все. Потрібен тільки паспорт, PESEL, польська картка і номер телефону. Іноді просять підтвердити адресу. Перша позика зазвичай до 3000-8000 злотих. Часто під нуль відсотків, якщо повернути швидко. Термін 15-45 днів. Рішення онлайн за хвилини. Гроші на карту. Багато хто бере і повертає без проблем. Головне – не брати більше, ніж зможеш віддати. Якщо прострочити, відсотки ростуть швидко. Порівнюй пропозиції. Ось гарна сторінка з актуальними варіантами для українців https://fintips.net/cat/pdl-pl/. Там Pożyczka Plus, Smart Pożyczka, Vivigo та інші. Вони лояльні до переселенців. Перевіряй умови на сайті кожної.

Edytowane

Członkowie

Sklep pijawki:

bottom of page