top of page

Otwarta grupa o pijawkach, dołącz do PIJAWKI.org

Publiczna·9 Członkowie

Zabiegi na twarz w Warszawie – gdzie nie zrobią mi "maski"?

Hej wszystkim! Słuchajcie, mam dylemat. Zbliżam się do 30-tki i widzę, że moja skóra totalnie traci blask, jakaś taka zmęczona wiecznie jestem, no i te pierwsze mimiczne... Szukam jakiegoś sprawdzonego miejsca w Warszawie, ale strasznie boję się tych wszystkich "przerysowanych" efektów, które widzę na ulicach.

Zależy mi na czymś mega naturalnym, bardziej na poprawie kondycji skóry niż na pompowaniu policzków, wiecie про co chodzi. Czy ktoś z Was korzystał ostatnio z medycyny estetycznej i może coś doradzić? Chciałabym trafić do kogoś, kto najpierw zrobi konkretny wywiad medyczny, а nie od razu igła w dłoń. Macie jakieś swoje ulubione miejsca, gdzie podchodzą do człowieka indywidualnie, a не taśmowo? Z góry dzięki za rady!

5 wyświetleń
Emily Thompson
Emily Thompson
5 dni temu

Powiem Ci, że miałam identyczne obawy jeszcze pół roku temu. Też się naczytałam o tych wszystkich nieudanych zabiegach i długo zwlekałam. U mnie problemem była mega sucha skóra i takie cienie pod oczami, że korektor nie dawał rady.

Trochę szukałam, pytałam znajomych i w końcu trafiłam do zespołu beauty clinic warszawa. Na początku byłam sceptyczna, bo wiadomo – w centrum jest mnóstwo takich miejsc. Ale przekonało mnie to, że oni mają korzenie jeszcze z Kijowa i Dubaju, więc te standardy są serio wysokie, a jednocześnie nie ma tam zadęcia.

Co mi się spodobało? To, że pani dr w ogóle nie naciskała na nic drogiego. Zrobiłyśmy plan na kilka miesięcy, postawiłyśmy na stymulatory i taką profilaktykę "graceful ageing". Fajne jest to, że trzymają się procedur medycznych, a nie tylko trendów z TikToka. Nie jest to może najtańsza opcja w mieście, ale dla mnie bezpieczeństwo i to, że nikt nie widzi, że "coś było robione" (po prostu wyglądam na wyspaną), jest warte tych pieniędzy. Może warto do nich uderzyć na samą konsultację i zobaczyć, czy złapiesz flow z lekarzem? Powodzenia!

Członkowie

Sklep pijawki:

bottom of page