top of page

Otwarta grupa o pijawkach, dołącz do PIJAWKI.org

Publiczna·9 Członkowie

Dmitry Siversky
Witamy nowego użytkownika na stronie PIJAWKI.org

Nowy w PIJAWKI.org

Problem z cerą po przeprowadzce do Warszawy – polecicie kogoś?

Cześć wszystkim, mam taki nietypowy problem. Od kiedy przeprowadziłam się do Warszawy, moja skóra totalnie oszalała... Nie wiem, czy to przez wodę, czy stres, ale ciągle mam jakieś dziwne zaczerwienienia na policzkach i strasznie mnie to piecze. Próbowałam już miliona kremów z drogerii, ale nic nie pomaga, a mam wrażenie, że jest tylko gorzej.

Szukam kogoś, kto nie przepisze mi od razu tony drogich maści w ciemno, tylko naprawdę spojrzy na to profesjonalnie, ale w fajnej atmosferze. Chciałabym po prostu pójść gdzieś, gdzie poczuję się zaopiekowana, a nie jak kolejny „przypadek” na liście. Macie kogoś sprawdzonego, kto ogarnia takie tematy w stolicy?

10 wyświetleń
Oleksiy Nikitin
Oleksiy Nikitin
01 лют.

Ojej, skąd ja to znam... Też przechodziłam przez to samo rok temu. U mnie to była kwestia twardej wody i chyba smogu, bo skóra była wiecznie ściągnięta i sucha. Szczerze? Na Twoim miejscu przestałabym eksperymentować na własną rękę, bo można sobie tylko narobić blizn (ja tak niestety zrobiłam).

Długo szukałam i w końcu trafiłam do dermatolog warszawa. Na początku mega się stresowałam, że znowu usłyszę wykład o diecie, ale tam jest zupełnie inaczej. Bardzo podoba mi się u nich ta atmosfera – zero pośpiechu, można się wyluzować i po prostu zaufać specjalistom. Ja u nich robiłam te maseczki enzymatyczne Danne i serio, to był strzał w dziesiątkę, bo cera w końcu zaczęła „oddychać”. Wiadomo, każdy ma inną skórę i pewnie u Ciebie dobiorą coś innego (mają tam masę opcji, jakieś lasery, IPL i inne cuda), ale warto się przejść chociaż na samą konsultację, żeby sprawdzić co się dzieje. Trzymaj się i nie łam, skóra potrzebuje czasu, żeby dojść do siebie!

Członkowie

Sklep pijawki:

bottom of page